Winterspecials


Beleef de traditionele trek van de Sami met hun rendieren. 6 dagen voor € 3075,00
Beleef de traditionele trek van de Sami met hun rendieren van de winterweiden naar de zomerweiden nu zelf!
Normaal gesproken is dit eeuwenoude jaarlijkse ritueel voorbehouden aan een handjevol rendierhoeders in Noors Lapland. Maar nu kun je zelf meemaken hoe de rendieren het ritme van de trek aangeven.
>>>> meer informatie.
IJzige avonturen op het ijs van Zweeds Lapland. 5 dagen voor € 1475,00
Tijdens deze 5-daagse reis proef je van de Noord-Zweedse keuken, maar beleef je vooral ijzige avonturen in winters Zweeds Lapland. Zo loop je met sneeuwschoenen over het ijs op de Botnische Golf, word je op een slee voortgetrokken door een sneeuwscooter tussen de eilanden van de archipel en glij je tijdens een huskysledetocht over bevroren meren. Heel bijzonder is het meevaren met de ijsbreker Arctic Explorer, terwijl je het 70 centimeter dikke ijs hoort stukslaan op de scheepsromp. Durf je ook een duik in het ijswater te nemen in een speciaal survivalpak? Je sluit de reis af met een ’After Ice Spa’ in Piteå.
>>>> meer informatie.
Fotografiereis noorderlicht Zweeds Lapland. 4 dagen voor € 1505,00
Nationaal park Abisko in Zweeds Lapland staat dankzij de vele heldere nachten bekend als de beste plek in Europa of zelfs ter wereld om het noorderlicht (Aurora Borealis) te zien.
Professioneel fotograaf en deskundig gids Peter Rosén, die 17 jaar in Abisko heeft gewoond, neemt je mee naar dit ongerepte winterlandschap, waar de Sami-cultuur en de Scandinavische wildernis nog volop aanwezig zijn.
>>>> meer informatie.
Winterreis Noord-Noorwegen, Walvis safari en Aurora Borealis. 8 dagen vanaf € 1680,- p.p
Gedurende de reis worden een aantal fjorden en eilanden rond de eilanden Kvaløya en Ringvassøya verkend. Drie dagen worden gereserveerd voor de walvissen bij Kvaløya. Tijdens de andere dagen is er ruim de tijd om te zeilen en een aantal afgelegen eilanden te voet te verkennen.
>>>> meer informatie.
Fatbike tocht in Noord-Noorwegen. 4 dagen € 1075,- p.p
Ben je toe aan iets specials ga dan 4 dagen op pad met de fat bike in Finnmarksvidda een glooiend bergplateau. Startpunt in Karasjok (Sami stad) en door de bergen over sneeuwscooter routes naar Alta. Deze route wordt vaak ook gebruik voor sledehonden wedstrijd en een mountainbike wedstrijd. De route is niet heel technische maar vraagt wel veel van de deelnemers, denk hierbij aan de kou en de sneeuwconditie. Geschikt voor man en vrouw.
>>>> meer informatie.
Unieke wintervakantie Jämtland. 8 dagen € 790,- p.p
Leer de echte Zweedse winter kennen in en rond onze pastorie. Laat je overvallen door de stilte en de deken van sneeuw. Elke dag nemen we je mee naar buiten om de natuur steeds op een andere manier te beleven: vanuit een hondenslee, op een sneeuwscooter, vanaf de rug van een paard, op sneeuwschoenen. Je zult steeds nieuwe details ontdekken in de witte wereld. Sporen, dieren, geuren, vergezichten.
>>>> meer informatie.
3 Daagse winterreis Senja
Ontdek het mooie Senja, Noorwegen’s tweede grootste eiland en best bewaarde geheim.
Bekijk de natuur op zijn best!
Vraag informatie aan over deze reis >>>>.
Wolverine - Slachthuisstraat 37 - 5664 EP Geldrop - Kvk nummer: 52225534
facebook