Actief / Natuur


Overnachting in leuke B&B in Värmland. Vanaf € 335,00 p.p.
Uitvalbasis om Värmland verder te ontdekken.
Wandelen in het Natuurreservaat Glaskogen of dag fietsen.
Reis idee: 2 overnachtingen met Eland of bever safari.
Reis idee: 4 overnachtingen met kano dagtocht en dag fietshuur.
>>>> meer informatie.
Fly & drive naar de Faeröereilanden. 8 dagen voor € 1085,00
Tachtig procent van de Faeröereilanden is met elkaar verbonden door bruggen en tunnels. Ideaal voor een roadtrip dus! De wegen zijn goed en met een huurauto kun je optimaal inspelen op de sterk wisselende weersomstandigheden. Je krijgt tips om de eilanden uitgebreid te leren kennen, maar bent helemaal vrij om je reis precies zo in te richten als jij wilt.
Ontdek de unieke natuur, de kleinste hoofdstad, de oudste volksvertegenwoordiging en het oudste houten huis ter wereld. De kerken, vuurtorens, watervallen, vogels en schapen die je onderweg tegenkomt zijn bij elke lichtinval fotogeniek en de inwoners heten je steeds weer vriendelijk welkom.
Je vlucht Kopenhagen-Tórshaven, huurauto en verblijf zijn inbegrepen bij deze reis.
Vertrekdata: gehele jaar mogelijk.
Vraag informatie aan over deze reis >>>>.
Wandel, fiets- en kanovakantie met bagagetransport. 7 dagen voor € 975,00
U verkent de wildernis van Midden-Zweden te voet, met de mountainbike en per kano. Elke dag-etappe in het programma kan afhankelijk van uw eigen voorkeur ingekort of verlengd worden zodat iedereen zich goed voelt bij de juiste afstanden. Onze gidsen ter plaatse nemen met u op voorhand de route’s door, bespreken met u de mogelijke afstanden zodat u vervolgens met uw partner, familie of groepje vrienden op eigen initiatief de regio verkent. Uw bagage wordt vervoerd.
>>>> meer informatie.
Back to Basics, overnachten in een bosarbeidershut, Zweden. 4 dagen voor € 660,00
In Vastmanland ligt rond Skinnskatteberg een bosrijk gebied (2 uur van Stockholm). Vroeger werd in dit gebied veel houtskool gemaakt. Bosarbeiders leefde dan in de bossen en overnachten in simpele hutjes, jij kunt ook die beleving meemaken en slapen in zo’n hut voor een paar nachten. Het is echt terug naar de natuur, luxe die zo vanzelf sprekend is voor ons zul je hier niet vinden. Maar je zult het een heel bijzondere ervaring vinden aan het einde. In de omgeving zit een B&B waar je eventueel aan het einde van de reis lekker kunt bij komen.
>>>> meer informatie.
Auto reis: in het hart van Zweden. Vanaf € 745,00 p.p.
Ontdek het hart van Zweden tijdens deze autorondreis. Er zijn twee verschillende routes. De reis gaat door mooie gebieden en natuur en eindigt met een verblijf in bijzonder accommodatie met mooi omgeving, ga lekker op ontdekkingsreis door dit deel van Zweden. Er is een mogelijkheid om vooraf op alle locaties activiteiten te boeken, zo kan er ook vooraf geregeld worden dat er op de aankomst dag op iedere locatie een maaltijd klaar staat.
>>>> meer informatie.
Korte natuurfotografiereis, Zweden. 3 dagen voor € 435,00
Een korte reis naar zweden waar je heerlijk kunt genieten van de mooie natuur en zijn wilde dieren.
In het vroege voorjaar is dit gebied geschikt de balts van korhoen / auerhoen te zien.
Mei tot eind augustus kan men gebruik maken van de beren observatie hut.
Ook is er de mogelijkheid om een elandsafari of beversafari te boeken.
Dus wel spannend wat je gaat zien op deze locaties.
>>>> meer informatie
Wolverine Reizen - Slachthuisstraat 37 - 5664 EP Geldrop - Kvk nummer: 52225534
facebook