Actief / Natuur


8-daagse fly & drive naar de Faeröereilanden
Tachtig procent van de Faeröereilanden is met elkaar verbonden door bruggen en tunnels. Ideaal voor een roadtrip dus! De wegen zijn goed en met een huurauto kun je optimaal inspelen op de sterk wisselende weersomstandigheden. Je krijgt tips om de eilanden uitgebreid te leren kennen, maar bent helemaal vrij om je reis precies zo in te richten als jij wilt.
Ontdek de unieke natuur, de kleinste hoofdstad, de oudste volksvertegenwoordiging en het oudste houten huis ter wereld. De kerken, vuurtorens, watervallen, vogels en schapen die je onderweg tegenkomt zijn bij elke lichtinval fotogeniek en de inwoners heten je steeds weer vriendelijk welkom.
Je vlucht Kopenhagen-Tórshaven, huurauto en verblijf zijn inbegrepen bij deze reis.
Vertrekdata: gehele jaar mogelijk.
Prijs: € 1085,00
Vraag informatie aan over deze reis >>>>.
Wandel, fiets- en kanovakantie met bagagetransport. 7 dagen voor € 975,00
U verkent de wildernis van Midden-Zweden te voet, met de mountainbike en per kano. Elke dag-etappe in het programma kan afhankelijk van uw eigen voorkeur ingekort of verlengd worden zodat iedereen zich goed voelt bij de juiste afstanden. Onze gidsen ter plaatse nemen met u op voorhand de route’s door, bespreken met u de mogelijke afstanden zodat u vervolgens met uw partner, familie of groepje vrienden op eigen initiatief de regio verkent. Uw bagage wordt vervoerd.
>>>> meer informatie.
Actieve familiereis in Värmland. 2019 prijzen en data op aanvraag
Värmland is één grote natuurattractie. Het bosrijke landschap is bezaaid met 10.000 meren en de langste rivier van Zweden, de Klarälven, deelt de provincie in tweeën alvorens uit te monden in het Vänernmeer, een van de grootste meren van Europa in de buurt van Karlstad.
>>>> meer informatie.
Back to Basics, overnachten in een bosarbeidershut, Zweden. 4 dagen voor € 660,00
In Vastmanland ligt rond Skinnskatteberg een bosrijk gebied (2 uur van Stockholm). Vroeger werd in dit gebied veel houtskool gemaakt. Bosarbeiders leefde dan in de bossen en overnachten in simpele hutjes, jij kunt ook die beleving meemaken en slapen in zo’n hut voor een paar nachten. Het is echt terug naar de natuur, luxe die zo vanzelf sprekend is voor ons zul je hier niet vinden. Maar je zult het een heel bijzondere ervaring vinden aan het einde. In de omgeving zit een B&B waar je eventueel aan het einde van de reis lekker kunt bij komen.
>>>> meer informatie.
Korte natuurfotografiereis, Zweden. 3 dagen voor € 435,00
Een korte reis naar zweden waar je heerlijk kunt genieten van de mooie natuur en zijn wilde dieren.
In het vroege voorjaar is dit gebied geschikt de balts van korhoen / auerhoen te zien.
Mei tot eind augustus kan men gebruik maken van de beren observatie hut.
Ook is er de mogelijkheid om een elandsafari of beversafari te boeken.
Dus wel spannend wat je gaat zien op deze locaties.
>>>> meer informatie
Wolverine Reizen - Slachthuisstraat 37 - 5664 EP Geldrop - Kvk nummer: 52225534
facebook