Groepsreizen


Groepsreis Sami en de zilverweg. 8 dagen voor € 1285,00
Tijdens deze groepsreis kom je heel veel te weten over de Sami-cultuur. Je reist af naar de regio rondom Arjeplog, waar de oudste nederzetting van de Zweedse Sami is gevonden. Dankzij het zilver dat hier in de grond zit, wordt weg 95 van de kust bij Skellefteå via Arjeplog naar de Noorse grens de Zilverweg genoemd.
Voor de Sami was zilver lange tijd een belangrijk betaalmiddel. Ze maakten er ook gebruiksvoorwerpen van en je ziet het nog steeds terug in hun kleding. Hoe belangrijk zilver voor de Sami was en is.......
>>>> meer informatie. Groepsreis Jämtland Härjedalen (incl. bezoek aan beren observatiehut). 8 dagen vanaf € 650,00
In het zuiden van Jämtland Härjedalen ligt Lofsdalen o.a. bekend om zijn beren in deze streek. Hier maken we dagwandelingen en een mooie wandeling met een locale gids in N.P Sonfjället.
In deze reis zit ook een verblijf in een luxe observatiehut om beren te spotten. Aan het einde van de middag gaan we naar de hut en de volgende ochtend worden we weer opgehaald. Misschien wel met hele mooie foto’s van beren.
>>>> meer informatie.
Groepsreis Estland. 8 dagen voor € 1150,00
Groepsreis naar de uitgestrekte natuur en middeleeuwse hoofdstad van Estland.
Maar liefst 22% van Estland is beschermd natuurgebied. Hier kun je wandelen door moerassen en eeuwenoude bossen, waar je omringd wordt door elanden, wolven, lynxen, bruine beren en ontelbaar veel trekvogels.
Kijk uit over de meren of stap in een kano om de stilte op het water te ervaren en bevers en vleermuizen te zien.
Om je bezoek aan Estland compleet te maken, verken je per fiets het middeleeuwse centrum van de hoofdstad Tallinn, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. >>>> meer informatie
Wolverine Reizen - Slachthuisstraat 37 - 5664 EP Geldrop - Kvk nummer: 52225534
facebook