Specials

Groenlandse Musk Ox vanuit de Kajak. 4 dagen voor € 595,00
Ons kamp bij Musk Ox Lake biedt de unieke mogelijkheid om te kajakken in een diep meer gelegen in de toendra, ver weg van alle wegen. Hier zullen we kajakken en op zoek naar de zeer speciale moment van om dicht bij muskusossen te komen. Dit gebied ligt in het midden van de muskusos koninkrijk, en het wordt zelden bezocht door de mens. De arctische wildlife hebben ideale omstandigheden hier met droge zuiden hellingen, een winderige hoogvlakte voor warme dagen en natte vruchtbare weilanden in de onmiddellijke nabijheid. We gaan voor de geweldige ervaring dichtbij de muskusossen vanuit de kajak!
De muskusossen zien vaak niet de kajakker als een bedreiging en kunnen we net zo dicht als 10 meter van de dieren te krijgen zonder dat ze op de vlucht, dat is een sensatie van een mensenleven.
>>>> meer informatie.
Noord-Spitsbergen, IJsbeer Special.
Varend langs het pakijs van Noord Spitsbergen hebben we het meeste kans om de ’Koning van de Noordpool’, de IJsbeer, tegen te komen. We varen naar de Raudfjord, aan de noordkust van West Spitsbergen. Deze prachtige fjord, die wordt gedomineerd door spectaculaire gletsjers, is een geliefde plek voor Ringelrobben en Baardrobben. Op de vogelkliffen in de fjorden broeden duizenden zeevogels en er groeit een verrassend rijke vegetatie op de beschutte plekken en onder de vogelkliffen. Er worden in deze fiord vaak IJsberen gezien.
>>>> meer informatie.
Fietsen en varen bij Tromsø, Noorwegen. 8 dagen voor €
Verken de afgelegen eilanden in de Noord-Noorse regio Tromsø-Lingen eens per fiets en boot. Eerst vaar je langs prachtige vissersdorpjes en fjorden.
Eenmaal aan land is er nauwelijks verkeer op de weg - ideaal om te fietsen dus.
Zo vaar je elke ochtend naar een nieuwe plek om daar 45-60 kilometer per dag te fietsen. Tijdens pauzes kun je uitrusten, wat rondlopen en het indrukwekkende landschap fotograferen. ’s Avonds kom je weer aan boord voor een welverdiende avondmaaltijd en nachtrust. Eén dag wordt vrijgehouden voor wandelen, vissen en relaxen.
>>>> meer informatie.
Kano & bushcraftcursus in Jämtland. 7 dagen voor €
Beleef een unieke kanotocht in het prachtige decor van de provincie Jämtland en maak onderweg kennis met Buschcraft.
Dit is mogelijk de mooiste periode van het jaar: de verkleuring van de bomen (Indian Summer) vindt plaats en ook is er voedsel in overvloed aanwezig in het bos, cantharellen, diverse soorten bessen. Voldoende mogelijkheden voor deze cursus.
Uw gids neemt u mee op een kanotocht. Elke dag wordt er gevaren en onderweg leert u de kneepjes van de bushcraft kennen.
>>>> meer informatie
St. Olavsleden, ’s werelds noordelijkste pelgrimsroute. 8 dagen voor € 1395,00 p.p.
Wandelreis over de pelgrimroute St. Olavsleden. ’s Werelds noordelijkste pelgrimsroute loopt van Selånger in Zweden door bossen, langs meren en historische plaatsen naar Trondheim in Noorwegen. St. Olavsleden kan met recht het Scandinavische antwoord op El Camino de Santiago de Compostela genoemd worden.
Langs de route leert u het levensverhaal van de Noorse Vikingkoning Olav Haraldsson kennen. In de zomer van 1030 stapte hij aan land aan de Zweedse oostkust, na een aantal jaren in ballingschap te hebben geleefd in Rusland............
>>>> meer informatie
Groepsreis Groenland: Iluliartoq and Ice Cap trekking tour. 10 dagen voor € 1190,00 p.p.
Deep in the Arctic wilderness lies the lake Iluliartooq. Far away from civilization this place has its own rhythm. It is not a place of total silence, as you might expect, it is a place of movement and life. The Ice Cap is ever so slowly moving and the enormous tensions in such a gigantic moving body is making loud, almost magical sounds that seems to come from another world.............
>>>> meer informatie
Wolverine - Slachthuisstraat 37 - 5664 EP Geldrop - Kvk nummer: 52225534
facebook