Juni special Zweeds Lapland (under construction)

Met Moosecamp Jutis als basis, diep in het bos daar zult u worden ondergebracht in eenvoudige 4 personen hutten zonder elektriciteit. Op het terrein vindt u een volledig uitgeruste gemeenschappelijke keuken, douches en de mogelijkheid om te zitten op rendierhuiden in een traditioneel grillkåta, hier kunt u ook een maaltijd bereiden boven de open haard te vinden.
De dichtstbijzijnde weg is op 7 km, zodat er geen geluid van het verkeer of vervuiling zal zijn. Het gebied staat bekend om zijn hoge dichtheid van elanden, en er zijn ook beren, rendieren, veelvraten en lynxen. Onaangetast door de mens. Vanaf hier zullen we een fantastische, een hele dag wandeling naar de top van Pieljekaise in Nationaal Park Pieljekaise maken. De kleinste nationale park van Zweden.
Wandelen door de berkenbossen, steek riviertjes en eindigt boven de boomgrens van waar we een fantastisch uitzicht over Lapland zult hebben. Soms is het uitzicht meer dan 80 km. We zullen ook een volledige dag met kajaks over de Jutis meer en Gruttur meer maken. De kajaks zijn breed en zeer stabiel, geschikt voor mensen die nooit in een kajak eerder geweest. Een goede manier om de wildernis te zien vanaf het water. Glashelder water en geschikt om te drinken, zwemmen en vissen.
De kansen van het ontmoeten van andere mensen op de meren is uitermate klein. Alle vrije tijd hebben we rond de belangrijkste activiteiten zullen worden gebruikt om uit te gaan en op zoek naar elanden, de koning van het bos. Er zijn verschillende mogelijkheden om een kortere reizen naar plaatsen waar we een kleine brand en grill wat vlees kan maken, drink wat koffie en voelen met de natuur.
Het krijgen dicht bij de natuur brengt je dichter bij jezelf. Het hele idee van dit pakket is om u te laten wegkomen zo ver mogelijk van de stress en chaos die zo velen van ons gewend zijn. U gaat naar huis terug te keren van een ander persoon. Een verbeterde één! Het is verbazingwekkend wat dit gebied doet aan een persoon. Wat je nodig hebt voor dit pakket is een gemiddelde conditie, waterdichte wandelschoenen, een goede outdoor kleding (water / wind proof) een dag rugzak. Maar de meeste van alles wat je het verlangen om deze fantastische plek te verkennen nodig hebben.
Deelnemers:
Min 2 personen.
Max. 8 personen.

Inbegrepen:
Vlucht Amsterdam - Skellefteå - Amsterdamb
Transfer van en naar de luchthaven.
3 nachten op Moosecamp Jutis.
Beddengoed.
Ontbijt.
Lunchpakket.
Een persoonlijke gids tijdens het hele verblijf die het gebied goed kent en houdt van u te vertellen over het in het Engels, Nederlands en Zweeds.
Transfer naar het beginpunt van de wandeling en kajak tour. Beide zal eindigen op het kamp.
Kajaks.
Koffie of thee gedurende het hele verblijf.

Vertrek data:

Prijs:

Informatie aanvragen

Deze reis boeken


Wolverine Reizen - Slachthuisstraat 37 - 5664 EP Geldrop - Kvk nummer: 52225534
facebook