Zweeds Lapland Speciaal

Moosecamp Jutis, hier word je ondergebracht in eenvoudige 4 persoons hutten zonder stroom. Op het terrein vind je o.a. een volledig ingerichte gemeenschappelijke keuken, douches en een traditionele grillkåta, waar je de maaltijd zelf kunt bereiden boven het open vuur.
De dichtstbijzijnde weg is op 7 km, dus in het kamp hoor je niets van de weg. Het gebied staat bekend om zijn hoge dichtheid van elanden, en ook beren, rendieren, veelvraten en lynxen komen hiervoor. Vanaf hier kun je o.a. een wandeling maken naar de top van Pieljekaise in Nationaal Park Pieljekaise. Het kleinste nationale park van Zweden.
Wandelen door de berkenbossen, en uit eindelijk boven de boomgrens uit te komen met een fantastisch uitzicht over Lapland. Soms is het uitzicht meer dan 80 km.
In het kamp zijn kajaks om mooie tochten mee te maken over de omringende meren. De kajaks zijn breed en stabiel, en zeer geschikt voor mensen die nooit eerder in een kajak hebben gezeten. Een goede manier om de wildernis te zien vanaf het water. Glashelder water en geschikt om te drinken, zwemmen en vissen.
De kans op het ontmoeten van andere mensen op deze meren is uitermate klein. Maar we gaan wel op zoek naar elanden, de koning van het bos.
Het verblijf hier brengt je dicht bij de natuur en dus dichterbij jezelf. Het hele idee van dit pakket is om u te laten ontspannen ver van de stress en chaos die zo velen van ons gewend zijn in het dagelijks leven. U zult naar huis terug keren als een ander persoon. Het is verbazingwekkend wat dit gebied met je doet.

Deelnemers:
Min 2 personen.
Max. 6 personen.

Korte versie:
1 overnachting met 1 x dag wandeling + 1x dag kajak
Prijs: € 275,00 p.p.
Excl. vlucht en autohuur, maaltijden.
Incl. 2x lunch en NL gids.

Lange versie:
3 overnachtingen, wandelingen, kajakken.
Prijs: € 485,00 p.p.
Excl. vlucht, autoverhuur, maaltijden.
Incl. 3 Lunch en NL gids.

Leuk programma als onderdeel van je verkenning van Zweeds Lapland.

Informatie aanvragen

Deze reis boeken


Wolverine Reizen - Slachthuisstraat 37 - 5664 EP Geldrop - Kvk nummer: 52225534
facebook