In uw eigen tempo op pad!
Wandel, fiets- en kanovakantie met bagagetransport.

Dagprogramma:

Dag 1. Aankomst per trein vanuit Stockholm in Bräcke of met eigen wagen naar Bräcke - verwelkoming op station & transfer naar Bushcraft Camp Gällö of aankomst met eigen wagen in Gällö - kennismaking met onze partners op BushcraftCamp Gällö - uitleg en instructies - gelegenheid tot sauna aan het meer - diner - overnachting.

Dag 2. Ontbijt - met de detailkaart op zak, start wandeltocht naar watervallengebied ’Forsaleden’ - lunch op basis van lunchpakket dat u ’s ochtends meekreeg van onze partners - vervolg wandeling - intrek nemen in wildernisblokhut bij watervallengebied : stromend water om te wassen in de rivier voor de blokhut, buitentoilet naast de blokhut - outdoorcooking diner wordt opgediend door onze partners die u ontmoeten op een afgesproken tijdstip - overhandiging ontbijt - en lunchpakket voor de volgende dag.
De rest van de avond kan u samen genieten, vuurtje maken, vissen.
Overnachting in wildernisblokhut.

Dag 3. Ontbijt - vervolg wandeltocht - eindpunt van de wandeling wordt bereikt tegen de middag - lunch op basis van lunchpakket - bij het eindpunt van de wandeling staan de mountainbikes klaar - u fietst in de namiddag op eigen tempo naar de volgende overnachtingsplaats : een Laplandtent aan het meer - zwemmen & opfrissen in het meer of gelegenheid tot nemen van ’zonne-energie-douche’ (douchewater wordt opgewarmd door zonnestralen) - toilet in de vrije natuur - overnachting in Laplandtent : tent ingericht met slaapmatjes & slaapzakken - kaarslicht voor ’s avonds.

Dag 4. Ontbijt - vervolg fietstocht - aankomst tegen de middag op plaats waar de kano’s klaarliggen - lunch - vervolg van de tocht per kano naar wilderniskampeerterrein op een eiland in het meer - bij aankomst is de Zweedse badtobbe opgewarmd zodat u volop kan relaxen met zicht op het meer - mogelijkheid bestaat eveneens tot nemen van douche op wandelafstand van het wilderniskampeerterrein - outdoor diner wordt geserveerd - overnachting in trekkershut op eiland in het meer.

Dag 5. Ontbijt - vrije dag/rustdag op het eiland in het meer - gelegenheid tot maken van wandeling, verkenning van de omgeving per kano, mogelijkheid tot vissen, boek lezen aan de waterkant - lunch op basis van lunchpakket - ’s avonds maakt u zelf uw diner klaar op basis van het boodschappenlijstje dat u heeft doorgegeven aan onze partners de dagen ervoor - overnachting in trekkershut.

Dag 6. Ontbijt - per kano zet u terug koers naar het BushcraftCamp in Gällö - lunch onderweg - bij aankomst in de namiddag of vooravond gelegenheid tot sauna & hottub aan het meer - overnachting in trekkershut met douche & wc.

Dag 7. Ontbijt - transfer naar treinstation of vertrek met eigen wagen.
Note:
Onderweg wordt er op bijzondere plekken overnacht in een Laplandtent en trekkershutten.

Deelnemers:
Min 4 personen.
Max. 8 personen.

Logies:
Combinatie van trekkershutten met of zonder stromend water & Laplandtent.

Maaltijden:
U krijgt lekkere gevarieerde diners geserveerd in openlucht rondom het kampvuur, u ontvangt ontbijt- en lunchpaketten.

Bagagetransport:
Tijdens de wandeltocht en fietstocht wordt uw bagage telkens naar het volgende punt gebracht zodat u enkel op pad kan gaan met een dagrugzakje. Tijdens de kanotocht kan uw bagage gewoon mee in de kano.

Kleding:
Sportieve outdoorkleding die tegen een spatje water kan.

Inbegrepen:
Transfers Bräcke station (indien u met de trein reist).
Programma zoals voorgesteld.
Alle overnachtingen in verschillende types accommodatie.
Bagagetransport tussen de verschillende overnachtingsplaatsen (enkel bij de kanotocht neemt u de bagage zelf mee in de kano).
Huur mountainbike & kano met peddels & zwemvesten.
Alle maaltijden vanaf diner op dag 1 tot en met ontbijt op dag 7 incl. dranken die bij de maaltijden horen (extra alcoholische of non-alcoholische dranken die u supplementair wenst te nuttigen zijn ter plaatse te betalen).
Huur bedlinnen & slaapzakken.

Niet inbegrepen:
Vlucht Stockholm of Östersund, treinreis.
Persoonlijke uitgave.
Reis en annuleringsverzekering.

Vertrek data 2019: beschikbaarheid op aanvraag

Prijs: € 975,00
Informatie aanvragen

Deze reis boeken


Wolverine Reizen - Slachthuisstraat 37 - 5664 EP Geldrop - Kvk nummer: 52225534
facebook