In uw eigen tempo op pad!
Wandel, fiets- en kanovakantie met bagagetransport.

Op dit moment wordt het programma aangepast, tekst hieronder is niet up to date!

Dagprogramma:

Dag 1. Aankomst per trein vanuit Stockholm in Bräcke of met eigen wagen naar Bräcke - verwelkoming op station & transfer naar Bushcraft Camp Gällö of aankomst met eigen wagen in Gällö - kennismaking met onze partners op BushcraftCamp Gällö - uitleg en instructies - gelegenheid tot sauna aan het meer - diner - overnachting in trekkershut met douche & wc.

Dag 2. Ontbijt - met de detailkaart op zak, start wandeltocht naar watervallengebied ’Forsaleden’ - lunch op basis van lunchpakket dat u ’s ochtends meekreeg van onze partners - vervolg wandeling - intrek nemen in wildernisblokhut bij watervallengebied : stromend water om te wassen in de rivier voor de blokhut, buitentoilet naast de blokhut - outdoorcooking diner wordt opgediend door onze partners die u ontmoeten op een afgesproken tijdstip - overhandiging ontbijt - en lunchpakket voor de volgende dag - aansluitend verdwijnt onze partner weer - de rest van de avond kan u samen genieten, vuurtje maken, vissen,.... - overnachting in wildernisblokhut.

Dag 3. Ontbijt - vervolg wandeltocht - eindpunt van de wandeling wordt bereikt tegen de middag - lunch op basis van lunchpakket - bij het eindpunt van de wandeling staan de mountainbikes klaar - u fietst in de namiddag op eigen tempo naar de volgende overnachtingsplaats : een Laplandtent aan het meer - zwemmen & opfrissen in het meer of gelegenheid tot nemen van ’zonne-energie-douche’ (douchewater wordt opgewarmd door zonnestralen) - toilet in de vrije natuur - heerlijke gevarieerde outdoorcooking maaltijd wordt voor u klaargemaakt door één van onze lokale partners - ontbijt - en lunchpakket voor volgende dag wordt u bezorgd - overnachting in Laplandtent : tent ingericht met slaapmatjes & slaapzakken - kaarslicht voor ’s avonds.

Dag 4. Ontbijt - vervolg fietstocht - aankomst tegen de middag op plaats waar de kano’s klaarliggen - lunch - vervolg van de tocht per kano naar wilderniskampeerterrein op een eiland in het meer - bij aankomst is de Zweedse badtobbe opgewarmd zodat u volop kan relaxen met zicht op het meer - mogelijkheid bestaat eveneens tot nemen van douche op wandelafstand van het wilderniskampeerterrein - outdoorcooking diner wordt geserveerd - overnachting in trekkershut op eiland in het meer (trekkershut beschikt over stapelbedden, houtkacheltje, buitentoilet naast de trekkershut) - maaltijden voor volgende dag worden u bezorgd.

Dag 5. Ontbijt - vrije dag/rustdag op het eiland in het meer - gelegenheid tot maken van wandeling, verkenning van de omgeving per kano, mogelijkheid tot vissen, boek lezen aan de waterkant,... - lunch op basis van lunchpakket - ’s avonds maakt u zelf uw diner klaar op basis van het boodschappenlijstje dat u heeft doorgegeven aan onze partners de dagen ervoor - overnachting in trekkershut.

Dag 6. Ontbijt - per kano zet u terug koers naar het BushcraftCamp in Gällö - lunch onderweg - bij aankomst in de namiddag of vooravond gelegenheid tot sauna & hottub aan het meer - overnachting in trekkershut met douche & wc.

Dag 7. Ontbijt - transfer naar treinstation of vertrek met eigen wagen.
Note:
Onderweg wordt er op bijzondere plekken overnacht in een Laplandtent en trekkershutten.
’s Avonds verschijnt één van onze partners op een afgesproken tijdstip om een heerlijke outdoorcooking maaltijd te serveren die wordt klaargemaakt op het houtvuur bij de Laplandtent of trekkershut waarin u overnacht.

Deelnemers:
Min 4 personen.
Max. 8 personen.

Logies:
Combinatie van trekkershutten met of zonder stromend water & Laplandtent.

Maaltijden:
U krijgt lekkere gevarieerde diners geserveerd in openlucht rondom het kampvuur, u ontvangt ontbijt- en lunchpaketten en bereidt ook één keer zelf uw avondmaal waarvan u de ingrediënten op voorhand via onze partners besteld hebt (van toepassing bij de vrije dag op het eiland).

Bagagetransport:
Tijdens de wandeltocht en fietstocht wordt uw bagage telkens naar het volgende punt gebracht zodat u enkel op pad kan gaan met een dagrugzakje. Tijdens de kanotocht kan uw bagage gewoon mee in de kano.

Kleding:
Sportieve outdoorkleding die tegen een spatje water kan.

Inbegrepen:
Transfers Bräcke station (indien u met de trein reist).
Programma zoals voorgesteld.
Alle overnachtingen in verschillende types accommodatie.
Bagagetransport tussen de verschillende overnachtingsplaatsen (enkel bij de kanotocht neemt u de bagage zelf mee in de kano).
Huur mountainbike & kano met peddels & zwemvesten.
Alle maaltijden vanaf diner op dag 1 tot en met ontbijt op dag 7 incl. dranken die bij de maaltijden horen (extra alcoholische of non-alcoholische dranken die u supplementair wenst te nuttigen zijn ter plaatse te betalen).
Huur bedlinnen & slaapzakken.

Niet inbegrepen:
Vlucht Stockholm of Östersund.
Persoonlijke uitgave.
Reis en annuleringsverzekering.

Vertrek data:

Prijs:
Informatie aanvragen

Deze reis boeken


Wolverine Reizen - Slachthuisstraat 37 - 5664 EP Geldrop - Kvk nummer: 52225534
facebook